söndag 26 augusti 2012

Hemma!

Just nu är jag inne i en "fixa-och-dona-och-göra-om-hemma" period :) Inga större projekt mest lite ommöbleringar och nya accessoarer lite här och där. Vi har ju äntligen fått ordning på alla rum, vitt överallt och lilla I har fått sitt egna lilla rum på nedevåningen bredvid vårat sovrum. Dom andra två vildarna fick ett varsitt stort rum där uppe. Det blev super tycker jag! Nu är det bara allt det där skojigsiga kvar, fix och piff :) Måste inhandla lite nytt och rota fram lite gammalt sen ska jag nog bli nöjd. Resten av familjen får gärna komma med förslag men egentligen är det redan färdigt i mitt huvud hur det ska se ut, haha!

Har fått in två nya saker i mitt hem.. Eller nya är dom inte, jag köpte dom billigt på lindenytt för några månader sen.. Min snälla morfar hjälpte mig sen att slipa och måla om dom lite :) En gungstol och en kökssoffa är det. Har även två andra möbler står och väntar i garaget.. Ett stort mörkt ekskåp och en Amerikakoffert. Skåpet är jag i valet och kvalet om jag ska behålla mörkbrunt eller måla vitt..? Får se hur det ser ut på plats.

En tripp till Ikea ska jag försöka klämma in i veckan så jag kan handla lite nya saker medan inspirationen sitter i :)

3 kommentarer:

Andrea sa...

Va fint ni har d! Bor ni i hus? Vore skoj att ses nån dag.. Vem vet, nån gång kanske man får tummen ur o tittar förbi. :-) Kram Andrea

Anna sa...

Så fint!! Bisse du måste byta länken till min blogg vet ja!! Den är ju bytt, viktigt viktigt! :)

Angus sa...

Nä du här kommer det inte upp något alldeles för ofta! ;) Super att du länkat om mej! jag vill ha din gungstol!!