tisdag 19 oktober 2010

Tisdag..

..och ännu några vab dagar med lilla N. Hon har en riktigt envis hosta som vägrar att ge med sig. Förra veckan var hon hemma 2 dagar från dagis pga samma hosta. Natten till Måndag hostade hon i ett kör så det vart inte tillräckligt med sömn varken för henne eller mig. Jag tycker hon är skapligt pigg på dagarna bortsett från några host attacker då och då. Men till kvällen/natten sätter hostan igång ordentligt. Vi får väl se hur hon mår lite senare idag, om man törs skicka iväg henne till dagis imorrn..

Igår hade vi en riktig slappar dag och bara mös hela dagen. Idag väcktes vi halv 8 av två karlar från lindesberg vvs som skulle in och fixa med vårat värmesystem. För er som vart hemma hos oss är det ju ingen tvekan om att vi bor i en ständig bastuvärme :) förhoppningsvis blir de lite svalare nu! Dom kommer tillbaka om en stund och ska lufta alla element i hela lägenheten. Så det var bara att bita i det sura äpplet och sätta igång och storstäda. Har hunnit städa toaletterna, plockat undan sjukt mycket saker som låg utspritt överallt (blir lätt så med en liten dam hemma som gillar att släpa fram allt men vägrar att städa undan), dammat bakom elementen, dammsugit överallt inklustive bakom och under Kevins säng och soffan i vardagsrummet och det behövdes verkligen :) Sättit på tvättmaskinen och diskmaskinen. Nu återstår bara lite vikning av rena kläder och tvättning av golven. Men golven tar jag tag i när elementen är färdiga ifall dom ställer till en massa, har ingen lust att göra det två gånger :)

Vi har även hunnit äta lunch, det blev omelett med svampstuvning. Har lovat Kevin att laga kokt torsk med äggsås och potatis idag så vi tog en lite lättare lunch.

Ska försöka komma iväg och träna till kvällen, beroende på när J kommer hem från jobbet. Han håller på och grejar med våran nya bil, ett par saker som behövde fixas för att släcka 2:or på besiktningen. Hoppas han kommer hem i skaplig tid då jag verkligen behöver komma igång att träna igen!!

I Fredags kom min älskling hem med 10 röda rosor till mig, vi firade 6 åring förlovningsdag! Herre gud vad tiden går fort..


Tyvärr har dom vissnat lite på bilden pga våran värme här hemma, men från och med idag kanske blommorna håller sig lite längre än 3 dagar, let's hope so!


Inga kommentarer: