tisdag 5 augusti 2008

Ännu ett...

..bröllop är avklarat!

Gud så fint det var! Platsen där det ägde rum gjorde ju inte det hela sämre om man säger så.. Det var på Malmön, en ö ca en mil från smögen på västkusten.. Gud så fint de är där nere!! Sara och Kalle var otroligt fina.. Bröllopet var jätte fint, maten kanon god och festen super kul.. kunde ju inte bli bättre :-) Det vart som en mini semester för oss.. vi åkte dit i fredags och kom hem i söndags.. Det var super kul att träffa alla gamla vänner (nya för Jimmy) Jimmy tyckte oxå det var skit kul så det känns himla bra! Han och Patrik, Emmas kille lärde känna varandra jätte bra så det var kul. Han fick även lära känna Emma och Therese lite extra mycket då dom åkte med oss hem och dit, haha.. mycket fnitter och gamla minnen vart det i bilen..
Vi bodde på Malmöns pensionat.. det gjorde även alla andra av mina kompisar så vi hade de jätte kul även kvällen innan bröllopet och dagen efter..

Nu är vi inne på sista semester veckan, sen börjar allvaret.. Jimmy börjar jobba nästa måndag och jag ska skola in Kevin på sitt nya dagis då.. Sen ska jag börja jobba den 25/8 ojoj.. Har ju inte varit ute i arbetsllivet på snart 2 år :-o Lite nervöst.. Men det ska faktsikt bli mest skönt att få komma igång med nåt igen! Det blir nog bra!

Nu ska jag slänga mig i soffan å glo på lite tv!

Lägger in lite bilder från helgens bravader! (Det är nästan så man blir lite sugen på att gifta sig efter alla dessa bröllop man har varit på/ska på)



Nere vid hamnen på Malmön, där bröllopet ägde rum, snacka om fint!




Såå fina och uppklädda babes :-)




Sara var såå fin!!




Fru och Herr Cervall




Jag och Jimmy utanför kyrkan




Jimmy, Patrik och Emma svänger sina lurviga :-)




Gosigos <3

4 kommentarer:

Anna sa...

Gud så fina du och Jimmy var :)

etthemivitt sa...

Hej!
Hoppas allt är bra? Läste att du ska börja jobba, vart då?

Kram M

Sandra sa...

Sötisar=). Jaha...så då blir det bröllop snart då;-)
Kram

etthemivitt sa...

Ja det är alltid kul att göra om :) Jaha ok det kommer nog bli bra. Alltid skönt att ha jobbet på hemmaplan och slippa pendla. Jo här är allt bara bra. Njuter av semestern i fulla drag. Bara vädret kunde bli lite bättre, vi åker ner till Varberg imorgon kväll. Så skönt och komma hemifrån, har bara varit hemma i två dagar nu, men det känns som en evighet :) Ne nu ska vi vila en stund sen är det bara att sätta fart igen med barnens rum. Vad gör du på dagarna, är du själv hemma med barnen?

Ha det så bra!
Kram M