torsdag 23 oktober 2008

Torsdag!

Yes imorrn är de fredag... IGEN!! shit va fort veckorna rullar på!

Förra helgen var de 30 års fest för Pirre, det va riktigt roligt! Han vart ju super nöjd över att Ken kom dit, väldigt skoj! Batterierna i min kamera dog på en gång när vi kom dit så de blev inga bilder tagna tyvärr.. Men Anna knäppte ju en hel del :)

I helgen ska vi börja rensa på riktigt här hemma för snart får vi tillgång till våran nya lya, jippi! så nu är de dags att sätta fart! Skulle egentligen blivit utgång med jobbet imorrn men jag hoppar de eftersom vi har rätt mycket annat att stå i som sagt! Måste sätta igång ocg titta ut tapeter och golv å sånt oxå, ujuj så kuligt! Har en liten bild av hur jag vill att de ska se ut! Hoppas budgeten räcker till de me :o

Har massa "skit" på vinden som vi ska göra oss av med, lampor, tavlor, prydnadssaker, gardiner osv.. nån som vill ha lite "skit"?? hehe.. det är bara att komma å plocka i sånt fall :) Kommer inte få plats med allt i förrådet! Sen är de skönt att rensa ut sånt som man inte vill ha längre, de står ju bara å skräpar i en låda ändå!

Annars är allt som vanligt, barnen håller sig friska, peppar peppar!! Hoppas de fortsätter i den stilen! Nova har börjat prata som bara den, så söt.. hon härmar allt man säger, som glass, kaka, äpple.. sen sjunger hon bä bä vita lamm <3 fast med sina egna ord förstås! Har fortfarande ett riktigt humör :S vet precis vad hon vill den lilla damen.. herre gud vilken vilja! Kevin har börjat intressera sig för siffror och bokstäver, han lär sig nya hela tiden! Sen har han fått upp ögonen för data spel.. tjatar konstant om att få spela.. duktig är han oxå.. klarar massa spel som ja inte har en aning om hur man spelar! Han längtar oxå tills vi flyttar.. massa kompisar att leka med, de kommer bli riktigt skönt!

Nu ska jag lägga mig hos honom och titta på bolibompa, sen ska han nanna så han orkar upp till dagis imorrn! Nova sover redan som en stock! Jimmy jobbar över så de blir nog en ensam kväll framför tv:n när Kevin somnat!

Later!


Nova utrycker sina känslor när hon inte får som hon vill :)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hihihi! Vilken söt bild! =) Fan va kul vi hade i lördags! =) Va roligt me flytt snart, o att ni ska få rustat o så... Ses snart hoppas jag! kram

etthemivitt sa...

Gud vad söt hon är lillsnutta och stor har hon blivit, som bara den :) Vad skönt för er att snart få flytta, ska ni renovera innan eller när ni har flyttat in? Hoppas allt är bra?

Kram M

Anna sa...

Ååå va söt hon är!!Fast hon är sur ;)

etthemivitt sa...

Här är allt bara bra :)

Anonym sa...

Va gullig hon e lilla pullan å va mkt hår hon har fått!!!!