onsdag 16 september 2009

dag 3

med vab och karlsson på taket :) Nova är lite bättre faktiskt.. fast man märker att hon inte är helt bra än :( hon leker och busar en stund sen är hon helt slut emellanåt.. blir nog till att va hemma från dagis imorrn me..

Kevin var vaken och ledsen massa inatt så de bryter säkert ut på honom me förr eller senare, fast han är iväg till dagis idag..

Själv funderar jag på att testa göra en morotskaka.. bakade en sockerkaka igår.. blir så sugen att hållas med sånt när man är hemma, de hinns ju aldrig med annars i veckorna! Skulle verkligen behöva dammsuga och tvätta golven.. får se om lusten till det smyger sig på lite senare ;) Jag ska iallafall börja med tvätthögen som ska vikas, sen är de en i maskin som strax ska hängas.. nog finns de saker att fylla dagarna med när man är hemma! Sen ska de väl börjas med nån mat me :/ typ de värsta som finns, att komma på vad man ska laga för mat.. Jag har noll ideér just för tillfället.. skulle behöva gå på en matlagningskurs så man fick lite inspiration :)

Nu behöver N gå och kissa, bäst att "hynda hynda" som hon säger :)

Inga kommentarer: