torsdag 23 februari 2012

Kusin mys!

Idag har Kevin kusin Felix här och leker. Han följde med sin pappa kl 6 imorse när D och J åkte till jobbet. Vi är ju alltid vakna då i vilket fall som helst eftersom Ivar har satt den rutinen :) Kevin och Felix sitter just nu och pysslar och ritar.. Dom ska rita "nyheterna" :) gullungar! Det är så kul att höra deras utlägg om allt och inget!

Nova åkte till mormor igår och har sovit där inatt. Hon och Kevin behövde lite space från varandra då dom bråkade om allt hela tiden igår.

Ivar tar sig en förmiddagslur. Vi skulle vart på 8 mån kontroll imorse men BVC ringde återbud eftersom sköterskan var sjuk. Så det blir hemma mys hela dagen istället.

Jag sitter med en kaffe kopp och har lite ångest för att jag inte kommer ut på nån promenad i det underbara vädret! Ska visserligen träna ikväll men vårluften och solen är ju inte på gymmet! Får ta med mig grabbarna ut när Ivar vaknat så vi kan suga i oss lite energi!

Känner ni...? Våren är inom räckhåll! Jag tror inte det finns nån bättre tid på året än när man faktiskt har allt framför sig :) Vet att det likagärna kan va snöstorm imorrn men den är iaf precis runt hörnet, underbara våren! I love it!

Inga kommentarer: