tisdag 1 februari 2011

Tisdag..

..jahapp ännu en ny vecka. Veckorna rullar ju på skönt det, då kanske det äntligen blir vår snart :) vet att det är ett tag kvar men jag kan inte låta bli att längta. Det finns, enligt mig, ingen bättre tid på året än just våren. Visst är sommaren underbar på alla sätt men just våren tycker jag är helt fantastisk. När snön smälter, det gröna börjar titta fram och man kan gå ut i tunna kläder, helt underbart. Men det är ju som sagt några veckor kvar tills dess tyvärr. Men det går ju iallafall framåt :)

Min plan idag var att ta mig till willys för att storhandla, den planen sprack :(
Gick upp när J och barnen åkte imorse och tog min "illamående tablett" och åt en tallrik yougurth. Den fick jag behålla ca 10 min sen var det kört. Efter det har jag sprungit till toan några gånger till sen slockna jag på soffan och sov ett par timmar. Nu är klockan för mycket för att jag ska hinna åka idag. Hade aldrig pallat det heller för den delen. Det värsta, eller en av de värsta sakerna, med att må såhär är att jag inte kan planera nånting. Jag måste ju hålla mig hemma så fort jag börjar kräkas, har ingen lust att lägga en spya mitt i affären! Vi får se vad morgondagen bjuder på för mående.

Igår var en bättre dag. Solen sken och det var väldigt skönt ute. Jag tog en promenad till Sandra efter lunch, det var riktigt skönt att komma ut och röra lite på sig och få frisk luft. Vädret idag känns inte lika lockande. Ska iallafall ta mig utanför dörren med soporna och hämta posten, alltid nåt :)

Nu ska jag försöka få nånting i magen. Det enda som jag äter dessa dagar när jag kräks hela tiden är yogurt med linfrön och kanel eller keso, avokado och solrosfrön. Har tyvärr slut på avokado och yogurth är jag inge sugen på just nu av nån konstig anledning ;) så jag får väl hitta på nåt annat. En kopp the och några skorpor kanske..

Inga kommentarer: